Sportboom

Inleiding
De Sportboom actie is bedacht door Jelmer Groen & Maarten Spijkerman. Wij zijn onderdeel van de toernooi-commissie van VV SVI. Wij organiseren verschillende sportevenementen en (internationale) voetbaltoernooien en vinden het belangrijk om als verenigingen elkaar te steunen en dit contact te onderhouden of zelfs te verbeteren. Door alle regels en beperkingen rondom COVID-19, verloopt dit jaar voor iedereen anders dan verwacht. We hebben het concept Sportboom bedacht uit de volgende 5 uitgangspunten:
– Financieel extraatje voor de verenigingen
– Maatschappelijke betrokkenheid
– Ontplooien van jeugd
– Verenigingen met elkaar verbinden
– In de toekomst van elkaar te leren en meer samenwerkingen aan te gaan

Doel
In dit concept kun je kerstbomen kopen voor mensen en/of bedrijven die het nodig hebben, als steuntje in de rug, of voor de koper zelf natuurlijk! Het voordeel voor jouw vereniging? Wanneer de koper een boom aanschaft, kiest hij/zij een vereniging naar keuze. Wij geven vervolgens een donatie aan deze gekozen vereniging. 

Financieel extraatje voor de verenigingen
Wij hebben ons best gedaan om zoveel mogelijk verenigingen te benaderen in de omgeving Zwolle. Hoe krijgt jouw vereniging dit financiële extraatje?
1. De koper schaft een Sportboom aan van een formaat en soort naar keuze
2. De koper krijgt bij de aanschaf van een Sportboom de mogelijkheid om een vereniging naar keuze te selecteren. Dit kan ook jouw vereniging zijn, wanneer je je geheel gratis bij onze actie aansluit! Let op: Dit betekent ook dat hoe meer een vereniging gebruik maakt van sociale media of bekend maakt aangesloten te zijn bij actie Sportboom, hoe meer donaties een vereniging kan krijgen!
Wij zijn verantwoordelijk voor het bijhouden van de verkoop van de bomen via de website. Via sociale media delen we deze aantallen.
3. Wij doneren een bedrag van €3,50 tot €6,00 per verkochte boom aan de vereniging die de koper heeft geselecteerd. Deze donatie hangt af van het formaat & soort van de boom.